lördag 24 januari 2009

Det nya golvet

Äntligen är vattenskadan väck, har fått ett fantastiskt fint golv av en enormt duktig snickare och gubben, snickaren är kunnig och snabb. Är bara så glad att det är klart, städningen är kvar, bygg- damm, phu.... men vad gör väl det, när resultatet blev så bra.

Golvet heter Celenio och är mycket tåligt.

Här kommer en liten bonus från mitt kök, de som var med i fredagsfotot de vet vad jag menar tala om att vara hemma blind, jag har inga speglar som jag kan fota vad har jag i köket två st. spegelväggar istället för kakel, hur tänker man.... (Vad är det mer man inte ser).
Lite om mitt hem och tankspridda mig.

3 kommentarer:

anti sa...

Håller med dig det blev snyggt av det jag kan se och uttala mig om.Ändå finare för dig när städningen blir klar.Lucka till med det nya och ha det bra,hälsa gubben.

Ulrica sa...

Skönt att få vattenläckan fixad kan jag tänke och ett snyggt golv du är nöjd med. Och hemmablind - det är vi nog alla lite till mans;)

gumman sa...

Åh vad fint! Jag får tyvärr nöja mig med mitt kök från 70-talet just nu. Det är inte ett dugg slitet och med rätt inredning så är det inte så dumt ändå. Avundsjuk är jag iaf. Ha en trevlig helg till dig som förhoppningsvis slipper diska hela helgen. Kram