lördag 29 november 2008

Vattenläcka i köket

Kom hem från jobbet på fredagen, hade jätte mycket att göra. In med maten i ugnen, åka iväg och handla de sista sakerna till middagen på lördag. Går ner i källaren möts av vatten på golvet, vad är nu detta, det rann vatten från taket. Har ett rör i köks golvet sprungit läck eller vad är det. Lyckades få tag i en rörläggare, detektivarbetet började, var ??? Det visade sig att läckan var i köket det var hål på slangen till avloppsvattnet från diskmaskinen. Vi hade fullt med stående vatten under bänkarna och all isolering var blöt, detta hade hållt på ett bra tag, klinkerna sprack när jag ställde mig på dom Ha, Ha, Ha, så tung är jag inte, bara nästan. Vi fick sätta i en ny slang av samma urusla kvallite. Frid och fröjd nu kunde jag fortsätta med maten och ringa försäkringsbolaget (Vet ej hur stor skadan är, besiktnings mannen kommer på torsdag då kommer domen).

Tänk vad ett sådant litet hål kan orsaka stora skador, har ni en sådan slang till avloppsvattnet bör ni byta den, många vattenläckor förorsakas av denna slang.

2 kommentarer:

Namn: Eva sa...

Först brand och nu vattenläcka ... hur skall det sluta??? Stackars dig!

gumman sa...

Nej! Vilken otur du har och i köket också där du verkar tillbringa mycket tid. Hoppas det inte blir för mycket att fixa till.