torsdag 9 oktober 2008

Fortsättning av våldförd av en K..........

Nu ska tanten rulla tillbaka i sin säng, Doktorn sa att det skulle vara högläge för vänster ben och ovan för hjärtat hm.. hur ska jag få till detta. Provade att hissa upp min höj och sänkbara säng men då kom inte benet upp över hjärtat, kuddar ,täcken får hjälpa till så ska jag väl klara detta. Vad gör jag med katten, ska jag stänga in mig eller katten, jag stänger in mig själv och öppnar fönstret på vid gavel, för jag har lite svårt att stänga en dörr om mig för då hör jag inte om något skulle vara på tok. Planen var verkställd det här skulle bli jätte bra. Ni ska slippa höra hur natten var, men att jobba dagen efter var bara fantasier, smärta, smärta, vakande, katt jamande ja jag vet ej hur man ska uttycka sig, jag var ett kolli kunde inte stödja på foten, 38,5 i feber, vågade inte möta katten. Detta stod jag ut med tills klockan var ca. 1200, då äntligen kom min sambo hem som hade varit i Lund och blivit operad för Lung cancer (jag skulle ha hämtat honom). Lycka, jag var ej ensam men all planering som vi hade gjort var omkullkastad, för jag skulle ju vare en hjälpande hand för honom. Måndagen gick, tisdagen, onsdagen kom vaknade med 40 graders feber låg utslagen kunde inget göra, benet värkte sprängde ett rent helvete kan sår göra så ont. Min sambo tar kommandot, läkarstationen nästa Läkaren tittar på mig tar blodprov lägger om såret och säger K-stad nästa och det ska vara nu det här är inte bra. Remiss till infektionen, kom dit blev insläppt på ett rum, prover togs Läkare kom och gick, fick reda på att jag skull läggas in för det var väldigt infekterat men de visste inte vilken infektion det var. Sjuksköterska kom och gav mig intravenös injektion av antibiotika, sedan rullades jag i väg till en enskild sal. Blev opererad den 1/5 på kvällen för att rensa och spola på den infekterade platsen den dagen trodde jag att benet skulle spricka. Den 7/5 fick jag reda på att jag har Pasturella och Bacterides antibiotikan ändradeds till Amimox + Fragyl. Var på detta rum i 3 veckor, trodde att jag skulle bli tokig. Utskrivning det är ett underbart ord låt mig få komma hem. Kan ni tänka er att ett katt bett kan få en förödelse som denna, hela sommaren gick har ej badat en gång gått med öppet sår nästan hela sommaren ätit 5 kurer av pencilin utöver vad de pumpade i mig på sjukhuset i tre veckor. I slutet av augusti började såret läkas vem blev glad, JAG äntligen, men vilka ärr det blir en annan historia.



Katten har rest till sin riktiga matte och blev steriliserad, fick även gå till en katt psykolog som talade med henne samt det skaffades något som lugnade ner henne.

Jag bryr mig inte så mycket.
Idag är jag bara rädd för katter.

1 kommentar:

Namn: Eva sa...

Vilken skräckhistoria!!! JAg aktar mig oxå för deras huggtänder nu efter att ha sett dina hemska sår! Skönt att de läkt ihop!!!